Waarom Saecle

We staan voor een uitdaging, en samen kunnen we een positieve impact maken. Met Saecle (spreek uit: sai'kel - wat 'cycle' betekent) kies je voor een stijlvol alternatief.

Onze focus ligt op het aanbieden van een aantrekkelijke collectie kleding tegen betaalbare prijzen. We geloven dat mode en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. De artikelen die wij verkopen zijn daarom niet alleen trendy, maar ook geproduceerd met oog voor duurzaamheid.

We zorgen ervoor dat jouw order in een verantwoorde verpakking wordt verzonden, die je ook kunt gebruiken als je een artikel terugstuurt.

Om onze impact op het milieu te beperken, rekenen we een kleine vergoeding voor retouren. Dit helpt om het aantal retouren te verminderen en stimuleert een bewuste keuze bij het winkelen. Zo dragen we bij aan een lagere belasting van onze planeet, terwijl we stijlvolle mode bieden die voor iedereen toegankelijk is.

Bekijk onze collecties en ontdek zelf hoe leuk en betaalbaar duurzame mode kan zijn! Heb je vragen of opmerkingen? We horen graag van je. Mail ons op: contact@saecle.com