Verzenden en retourneren

Wij versturen orders met verschillende leveranciers. Nederlandse orders worden in principe in samenwerking met DPD geleverd. 

Wij streven er naar om uw bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen na de bevestiging van je bestelling af te leveren.

Duitse en Oostenrijkse orders worden in principe in samenwerking met DPD geleverd. Houd er rekening mee dat verzendingen naar Duitsland en Oostenrijk tot 48 uur onderweg kunnen zijn. 

Jouw order volgen

Na jouw bestelling versturen wij altijd een orderbevestiging en een tracking code zodra het pakket ons magazijn verlaat. Op deze manier kan je jouw pakket gemakkelijk volgen. Zorg ervoor dat je thuis bent op het aangegeven tijdstip, zodat jouw pakket niet onnodig veel kilometers maakt. Zo help jij ook mee om onze planeet een stukje mooier te maken.

Milieucompensatie

Bij Saecle betaalt u geen verzendkosten. Wij rekenen voor elke retour EUR 2,95. Met deze bijdrage zorgen wij voor de beste bezorging, duurzame verpakkingen en financieren wij initiatieven die onze planeet een stukje mooier maken. 

Retourneren

Je kunt via deze link gemakkelijk een retourzending naar ons opsturen. Wij hanteren een retourtermijn van 30 dagen. Wel geldt dat de producten moeten zijn voorzien van alle originele labels en in ongebruikte staat zijn. Als dat niet het geval is, kunnen wij een retour weigeren.

Let op: De terugbetaling vindt uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst en verwerking van de artikelen in ons magazijn.

 

Ons retouradres is:

SAECLE Fulfilment

Keersluisweg 35

1332 EE Almere