Versand

Verzenden en retourneren

Wij versturen orders met verschillende leveranciers. Nederlandse orders worden in principe in samenwerking met Trunkrs geleverd. Trunkrs levert in de avonduren (doorgaans tussen 17:00 en 22:00u), zodat de kans op een succesvolle bezorging toeneemt. Trunkrs heeft zichzelf bovendien ten doel gesteld om al in 2022 Co2 neutraal te bezorgen. Dit maakt Trunkrs de ideale partner voor Saecle.

Duitse en Oostenrijkse orders worden in principe in samenwerking met DHL geleverd. Houd er rekening mee dat verzendingen naar Duitsland en Oostenrijk tot 48 uur onderweg kunnen zijn. 

Jouw order volgen

Na jouw bestelling versturen wij altijd een orderbevestiging en een tracking code zodra het pakket ons magazijn verlaat. Op deze manier kan je jouw pakket gemakkelijk volgen. Zorg ervoor dat je thuis bent op het aangegeven tijdstip, zodat jouw pakket niet onnodig veel kilometers maakt. Zo help jij ook mee om onze planeet een stukje mooier te maken.

Milieucompensatie

Saecle rekent voor elke order EUR 2,95 en voor elke retour EUR 1,95. Met deze bijdrage zorgen wij voor de beste bezorging, duurzame verpakkingen en financieren wij initiatieven die onze planeet een stukje mooier maken. 

Lees hier meer over duurzaamheid bij Saecle 

Retourneren

Je kunt via deze link gemakkelijk een retourzending naar ons opsturen. Wij hanteren een retourtermijn van 30 dagen. Wel geldt dat de producten moeten zijn voorzien van alle originele labels en in ongebruikte staat zijn. Als dat niet het geval is, kunnen wij een retour weigeren.

Ons retouradres is:

SAECLE Fulfilment

Kiotoweg 38

3047 BG Rotterdam